Virtual Reality Feestje bij VRLoods

Virtual reality: ik had er wel vaker van gehoord. Het kwam echter als een verrassing toen mij verteld werd dat het ook mogelijk is om een virtual reality feestje te organiseren! Ikzelf ben een tijdje geleden met het verjaardagsfeestje van mijn zoon naar VRLoods in Surhuisterveen geweest. Deze ervaring zou ik iedereen aanraden! De kinderen waren hartstikke enthousiast, VRLoods biedt verschillende arrangementen aan die verrassend geschikt zijn voor grote groepen kinderen. Kinderen ontdekken de wondere wereld van VR ontdekken met het unieke virtual reality feestje!

Hoe ziet een virtual reality feestje bij VRLoods eruit?

Bij VRLoods kan er gekozen worden uit verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. Een uniek kinderfeestje bij VRLoods is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Er kan gekozen worden uit de volgende arrangementen:

  • Virtual reality kinderfeestje
  • Virtual reality kinderfeestje VIP
  • Kinderfeestje virtual reality + boogschieten
De kosten van een virtual reality feestje vallen ook nog eens heel erg mee! Voor het VR feestje arrangement betaal je maar 10,50 euro per deelnemer! Hierin krijgen de kinderen 60 minuten VR speeltijd met 3 tot 4 games per persoon, vrij spelen op de arcade kasten, een cadeautje voor de jarige, onbeperkt limonade en een patatje achteraf. Wanneer je voor het VIP arrangement kiest, mogen de kinderen voor 2,49 euro extra per deelnemer deelnemen aan de 4D race simulatie, 90 minuten VR speeltijd en 4 tot 5 VR games per persoon! Het spreekt eigenlijk voor zich, maar bij het laatste arrangement mogen de kinderen in het echt boogschieten! De kinderen waren hartstikke enthousiast! Ik zou het virtual reality feestje aan iedereen aanraden!