Piepschuim reclame wat te doen bij

Piepschuim reclame begint steeds meer aan populariteit te winnen. Wanneer we buiten rondlopen of over de snelweg rijden zien we opvallende piepschuim letters, logo’s en slogans. De reden dat zowel grote als kleine bedrijven kiezen voor reclame van piepschuim hangt samen met de vele voordelen die het materiaal biedt. Wat deze voordelen zijn wordt in dit blog besproken.

Piepschuim reclame is uiterst betaalbaar

Piepschuim reclame is uiterst betaalbaar. Vandaar dat ook de wat kleinere bedrijven zich aan piepschuim letters en logo’s durven te wagen en in zee gaan met signbedrijven als Piepschuimreclame.nl. Styropor is namelijk geen duur materiaal en hetgeen waar u dan ook voor betaalt is de dienst, waarmee normaal piepschuim wordt omgetoverd tot een waar meesterwerk.

De reclame is praktisch onverwoestbaar

Wanneer wij de term onverwoestbaar gebruiken bedoelen we dan ook echt onverwoestbaar. Niet alleen doorstaat piepschuim belettering weer en wind, maar bent u ook beschermd tegen vandalen die uw gloednieuwe marketinguiting proberen te vernielen. Piepschuim reclame wordt namelijk voorzien van een beschermlaag, wat ook wel polyeara coating wordt genoemd. Hierdoor is uw investering extra vuilafstotend en beschermd tegen elke vorm van vandalisme.

Veel mogelijk qua design

Wanneer u al een ontwerp heeft uitgedacht is het natuurlijk mooi wanneer dit verwezenlijkt kan worden door uw signbedrijf. Het grote voordeel van reclame van piepschuim zijn dan ook de vele mogelijkheden als het op design aankomt. Bij een bedrijf als Quick Reclame kunt u altijd zelf de kleur kiezen, maar ook de maten en vormen. Bijna alles is mogelijk!

Ook voor de groene ondernemers

Een ander voordeel van piepschuim letters en logo’s is dat tempex recyclebaar is. Dit maakt het een duurzame investering. Wanneer we namelijk vele jaren verder zijn en de reclame moet weer weggehaald worden, dan is het natuurlijk mooi om te weten dat het materiaal compleet recyclebaar is en er geen sprake is van ‘waste’.

Uw reclame is altijd zichtbaar

Het maakt niet uit wat voor weer het is, hoe laat het is, of dat het een feestdag is of niet, uw piepschuim belettering staat altijd. Elke keer wanneer iemand langs uw reclame loopt of rijdt bereikt u een potentiële koper. Mensen die meerdere malen langs uw reclame-uiting rijden slaan ongetwijfeld uw merk bewust of onbewust op. Vandaar dat deze vorm van marketing zich op de lange termijn zeker uitbetaalt!

Zorg ervoor dat u niet achterblijft

Bent u overtuigd en wilt u ook gebruikmaken van piepschuim reclame om uw bereik te vergroten? Start dan snel online uw zoektocht naar een deskundig signbedrijf, dat uiteraard gespecialiseerd is in piepschuim belettering, en geef uw offline marketinginspanningen een flinke boost!