Het is heel belangrijk om goede wandlampen buiten te plaatsen. Als de zon ondergaat, ziet het huis er uitnodigend uit – er zijn geen donkere schaduwen, ingangen en de oprit zijn goed verlicht – zowel veilig als mooi!

kortingscode nodig voor uw buiten wandlampen? lees dan snel verder!

U kunt dezelfde gastvrije ambiance creëren voor uw huis met een goed buitenverlichting plan. Begin met een lijst met uw doelen om de buitenkant van uw huis te verlichten. Hier is een lijst met vijf basiselementen voor buitenwandlampen om te overwegen.

 

Veiligheid – tip 1

Zorg ervoor dat dee ingangen en paden goed verlicht zijn om vallen in de nacht te voorkomen. Dit omvat uw vooringang, tuinpaden en zijdeuren. Trappen moeten in uw plan worden opgenomen, omdat ze een primaire oorzaak van letsel zijn.

Er zijn een aantal manieren om trappen te verlichten:

  • Individuele staplichten die op een paal- of trapleuning zijn gemonteerd
  • Flexibele LED-wandlampen voor buiten, op maat gesneden voor elke stap
  • Op zichzelf staande paaltjes of lantaarnpalen
  • Wandlampen met sensor voor buiten

Afhankelijk van het type trap (dek, steen, beton) zou elk van deze soorten verlichting geschikt kunnen zijn, en zou de veiligheid van de traptreden ’s nachts aanzienlijk toenemen. Led wandlampen voor buiten zijn een goede oplossing. Combineer deze met een sensor en u verbruikt alleen stroom wanneer u dit nodig heeft.

buiten wandlampen sfeerfoto

Beveiliging – tip 2

De veiligheid van uw huis kunt u bekijken vanaf de sloten en het alarm, maar beveiliging houdt ook in wanneer buitenverlichting gaat branden. Eén benadering is om een buitenwandlamp met sensor toe te voegen aan sommige van uw buitenverlichtingen. Lichten gaan aan wanneer iemand uw eigendom betreedt. Dit omvat dieren, dus misschien wilt u selectief zijn als een slaapkamer uitkijkt op een gebied met frequente nachtelijke activiteiten.

Over het algemeen is het prima om de veranda of het voorlicht in de schemering in te schakelen en aan te doen tot het slapengaan. Het consequent uitschakelen van een lampje geeft aan dat het huis in gebruik is en dat er iemand aanwezig is.

Een andere optie is om timers te gebruiken om buitenverlichting volgens een schema in en uit te schakelen. Houd er echter rekening mee dat het gebruik van een timer die is ingesteld volgens een consistent schema wanneer u niet thuis bent, misschien niet de beste manier is om uw huis te beveiligen. Slimme criminelen observeren een huis voordat ze beslissen om al dan niet te handelen, dus het is misschien beter om een ​​onregelmatig schema in te stellen of zelfs af en toe nachten over te slaan.

Sommige fabrikanten van buitenwandlampen bieden nu slimme verlichtingsapps waarmee je de verlichting op afstand kunt bedienen, zelfs als je weg bent. Onze lichtexperts zijn getraind in de nieuwste Smart Lighting-producten en laten u graag zien wat er beschikbaar is.

wandlampen buiten met sensor

 

Tuinverlichting – tip 3

Het leuke aan uw verlichtingsplan is om te bepalen welke tuin- of tuinelementen goede kandidaten voor tuinverlichting zijn. Heeft u een opvallende boom of een leuning muur om te pronken? Subtiele uplighting zal deze functies benadrukken. Buitensculpturen of terrastuinen zijn ’s avonds mooi met de toevoeging van tuin verlichting.

Waterpartijen bieden een speciale gelegenheid voor buitenverlichting en wandlampen. Het spel van water en licht in de nacht is magisch, en de nieuwe waterdichte LED-producten van vandaag zijn een fantastische manier om drama en schoonheid toe te voegen aan uw zwembad, buitenvijver, fontein of andere waterpartij. Onze lichtexperts kunnen u begeleiden bij het selecteren van subtiele maar effectieve belichting.

verlichting oprit met wandlampen voor buiten

Levensstijl – tip 4

Met het voorjaarsweer, of als u in een warm klimaat leeft, zullen u en uw gezin waarschijnlijk meer tijd buitenshuis doorbrengen. Onze drukke levens maken elke kans om te ontspannen nog belangrijker, dus zorg ervoor dat je buitenleven comfortabel en goed verlicht is als je tijd hebt om ervan te genieten. een wandlamp aan de muur in de tuin is dan een goede optie.

Een buitenkroonluchter voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte – en creëert een zachte ambiance voor avondfeesten of familiediners. Voeg een dimsysteem toe aan uw plan, zodat u het verlichtingsniveau voor een feest kunt verhogen of dimmen voor een romantische avond.

Maak uw tijd buiten nog comfortabeler tijdens warm weer met een plafondventilator aan de buitenlucht. De verlichting van de wandlampen in de tuin moet goed aansluiten bij uw levensstijl. Koop uw wandlampen voor buiten in onze online webshop. Gebruik de kortingscodeVOORJAAR2019 om gebruik te maken van de korting v.a. €75.

wildlights wandlampen buiten webshop

Energie – tip 5

Als je dol bent op het idee om de beveiliging en schoonheid van je buitenruimte te verlichten met verlichting, maar niet houdt van de gedachte van een hogere elektriciteitsrekening, denk dan nog eens goed na. De led buitenverlichting van vandaag kan ongelooflijk energiezuinig. De besparingen bij het upgraden van uw buitenverlichting naar LED zijn enorm: binnen één jaar heeft één LED-lamp een gemiddelde jaarlijkse energiekost van $ 1,00 – vergeleken met $ 4,80 voor een traditionele gloeilamp. Vermenigvuldig dat met het aantal lampen in uw huis, en dat is een aanzienlijk cijfer. *

Maak uw plan voor wandlampen voor buiten af met een eenvoudige schets van uw huis. Breng het naar onze verlichtingsprofessionals voor het beste advies en de beste productselectie. We kennen hanglampen voor buiten!