Een gepersonaliseerd kraamcadeau is geweldig voor zowel het kind als de ouders: wie wil er nou geen slabbetje met een grappige tekst of een speciale rammelaar? Wij hebben de mooiste babycadeaus voor jou op een rijtje gezet.

Kleding bedrukken voor kleine kinderen is heel makkelijk. Bekijk alle mogelijkheden hier!

5. Een schaap met een schattig shirt

Kijkt je kind je wel eens schaapachtig aan? Dan is deze knuffel echt iets voor hem of haar. Makkelijk te personaliseren voor jongens of meisjes met de kleur van het shirt. De opdruk beslis je zelf, maar een mooie tekst is natuurlijk het leukst!

schaap_small_lou

4. Shirt met lieve tekst

Wat is er nu leuker dan naar een lieve boodschap te kijken wanneer je een kindje de fles geeft? Ook handig als je meerdere kinderen hebt. Zo kun je ze tenminste uit elkaar houden!

 

shirt kind tekst

3. Slabbetje met Geboortedag

Vind jij ook dat kinderen  zo veel tijdens het eten knoeien en ben je daar een beetje klaar mee? Dan is dit slabbetje het perfecte cadeau voor een startende moeder. Ook kun je dit slabbetje voorzien van de naam en geboortedatum van het kindje!

slabbetje met naaam en geboortedatum

2.  Cadeau voor het Broertje

Als er een nieuw kindje geboren wordt, is dat soms heel moeilijk voor de andere kinderen in het gezin.

biggi niffo shirt

 

 

 

 

1.Winter is Coming

De winter komt er weer aan! Of zoals ze in game of thrones zeggen: “Winter is Coming!”. Reden genoeg om het toekomstige kindje lekker warm aan te kleden met een muts met leuke bedrukte tekst.

baby muts

 

Kleding Voor Pasgeboren Kinderen

Voor kleine kindjes is het altijd moeilijk om een cadeautje te vinden. Ook daarom zeggen wij: koop een paar leuke kleertjes! Als je slim bent, koop je iets dat “stretch” is. Zo weet je zeker dat de baby er niet te snel uit groeit. Daarnaast is het ook heel makkelijk om een persoonlijke boodschap mee te geven aan het cadeau. Vergeet die kaartjes maar, je kunt het zeggen door je eigen grappige tekst op het kleding stuk te zetten. Baby’s en pasgeboren kindjes houden van lekkere zachte en fijne pakjes, hou hier dus rekening mee! Een zachte knuffel doet het vaak ook goed. Wat je ook kiest, wij hopen dat dit blog je wat inspiratie heeft gegeven!