GeoCeramica® vertegenwoordigt de allernieuwste fase in de evolutie van Keramische bestrating. In tegenstelling tot conventionele keramische tegels, is GeoCeramica vooraf gebonden aan ongelofelijk installatiegemak. U kunt nu genieten van de elegante, duurzame, mooie, eigentijdse uitstraling van Kermische tegels met zijn koele, heldere schoonheid en minimaal onderhoud, maar nu is het ook gemakkelijk te installeren gemaakt met traditionele Britse bouwmethoden over gebonden of ongebonden substraten.   Gebruikte tegels: Keramische tegels met de afmeting 80×80

Bereik overzicht

Geïnspireerd door de natuur maakt het gamma porselein van GeoCeramica® gebruik van de ware schoonheid van natuursteen, terwijl de voordelen van moderne bestratingstechnologie worden toegevoegd. Het assortiment bestaat uit zes opties die een zeer flexibel palet bieden voor de ontwerper, en met de 10 mm-optie kunt u uw binnen- en buitenruimte naadloos verbinden:

Blauwsteen

is verkrijgbaar als 60 mm en 10 mm product en heeft een elegante, dicht gespikkelde oppervlakteplek die doet denken aan donker graniet. De unieke 60 mm dikte van Bluestone is beproefd en getest voor gebruik op gebieden zoals parkeergarages waar de ondoordringbaarheid van porselein het immuun maakt voor de kleuring als gevolg van het gebruik van het voertuig en een fantastische esthetiek geeft aan elk project.

Impasto

is verkrijgbaar als 40 mm en 10 mm product en is ontworpen om de luxueuze uitstraling van de traditionele Belgische blauwe kalksteen te bieden met zijn natuurlijke, subtiele aders, lijnen en patronen.

Marmostone

is beschikbaar als 40 mm en 10 mm product en haalt zijn inspiratie uit natuurlijke marmeren bestrating en biedt de schoonheid van natuursteen bestrating, maar nu zonder de onderhoudskwesties van natuursteen.

Fiordi

is beschikbaar als 60 mm, 40 mm en 10 mm product en heeft een getextureerd, bont oppervlak geïnspireerd op natuurlijke zandsteen. Dit brengt zijn eigen unieke, esthetische combinatie van licht- en schaduweffecten met je ontwerp met zich mee en zorgt voor een eersteklas afwerking die zijn uiterlijk nog jaren zal behouden.

Mosaik

is verkrijgbaar als 40 mm en 10 mm product en heeft een creatief Mosaik-patroon waarmee u een moderne, romantische sfeer kunt creëren. Je kunt Mosaik ook gebruiken met het Fiordi-assortiment (40 mm) om extra karakter en detaillering aan je ontwerp toe te voegen.

Irish Highstone

is verkrijgbaar als 40 mm en 10 mm product en heeft een robuuste uitstraling die wordt gecompenseerd door zijn organische, gevarieerde patroon.

Stockists

Het GeoCeramica®-assortiment porseleinstraten wordt gevuld door een aantal zorgvuldig geselecteerde aannemers van bouwmaterialen die u alle hulp kunnen bieden die u nodig hebt om toegang te krijgen tot de voordelen van deze volgende generatie porseleinen bestrating. Gebruik de onderstaande link om uw lokale GeoCeramica-dealer te ontdekken.